Uslovi korišćenja

Balkanfox Chat je mesto za opušteno druženje i zabavu.

 

Na ovom chatu svako moze naći mirno mesto za sebe pod uslovom da se normalno ponaša komunicira druži zabavlja sluša muziku.
24 sata mi smo vam otvorili širom naša vrata a sajt možete da koristite sa svih uređaja.Naši članovi su uvek otvoreni za druženje i zezanje ovde nema lažih profila već su to zanimljivi članovi koji vole da se druže i slušaju dobru muziku.Naši admini su tu da vam pomognu oko bilo kakvih problema nejasnoća i da pokušaju da reše vaše probleme.

 
Ako dolazite na naš chat da bi uzmeniravali ili vređali članove,spamovali ili reklamirali,tražili intiman odnos slali xxx sadržaje pretili provocirali na bilo koji neprimeren način koristili sajt molimo vas da se ne registrujete jer se nećete dugo zadržati a imate takvih chatova na internetu koliko hoćete.Nama uopšte nije bitan broj članova bitno nam je da se svaki član oseća prijatno i bezbedno.  

 
Na chatu osim zanimljvih dodataka za druženje možete da slušate Radio Balkanfox.Radio Balkanfox je zamišljen kao vaš radio.Svako veče pa sve do ranih jutarnjih sati družite se sa našim dj kod kojih možete da naručite vaše muzičke želje (nisu dozvoljene nacionalističke pesme,pesme sa atributima kao i one bez smisla).Muzičke želje se naručuju jedna po jedna,tek kad čujete vašu prehodnu želju možete da naručite sledeću.Tokom dana na radiju možete da slušate reprizu muzičkih želja od predhodne večeri kao i izbor vaših želja.Tu su i emisije 60 min sa ... koje idu od ponedeljka do petka gde napravite vašu muzičku listu i drugi članovi mogu da čuju ono što volite da slušate.Radio Balkanfox osim na chatu se sluša i na desetinama radio portala kao i na prijateljskim chatovima.Simpatična lisica Foksić vas obaveštava na svakih 5 minuta o onome što se trenutno emituje na radiju.   
Na chatu nije dozvoljeno prepucavanje izmedju članova koje vodi svađi.Na chatu svako ima pravo na svoje mišljenje chat koristite na vlastitu odgovornost i sami ste odgovorni za vaše objave. Ako nekoga ne podnosite ili ne možete da rešite privatne probleme preko inbox kliknite na njegov avatar pod AKCIJA imate opciju ignore i tada vam taj korisnik neće moći da piše a nećete moći ni videti javno njegove objave i pisanje.Administratori će upozoriti na inbox one članove ako osete da njihovo prepucavanje vodi svađi i remeti atmosferu chata. Sve neprimerene slike tekstove gifove crteže poruke sumnjive email adrese koje dobijate u inbox možete da prijavite klikom na male zastavice koje se nalaze na desnoj strani javnog chata.Takođe svako uznemiravanje možete da prijavite administratorima u inbox njihovog privatnog chata. 

 
Administratorske opcije na chatu su da vas upozore,mutiraju vas (zabrane pisanje na chatu na određeno vreme) a možete biti i izbačeni sa chata na određeno vreme (kick) ili banovani (udaljeni privremeno sa chata ili trajno).Zabranjeno je pravljenje više korisničkih naloga na chatu ako administrator vidi da ste napravili dva naloga opomenuće vas da jedan obrišete.Ako ste trajno banovani sa chata pa ponovo pokušate da uđete na chat sa drugim nalogom to vam neće biti dozvoljeno.VAŽNO !!! Ulazak sa proxy adresa nije dozvoljen.Sistem vas automatski banuje na 2 sata.
 
Dobro došli na Balkanfox Chat i osećajte se kao kod svoje kuće